Habitat Noosa Everglades Eco Camp

Word wakker met uitzicht op grazende kangoeroes en Lake Cootharaba. Dit is een glamping-accommodatie met uitstekende ligging om de Noosa Everglades te verkennen. De ongerepte wildernis van de Everglades maakt indruk met prachtige waterwegen en een soortenrijke dierenwereld. Het samenspel van de Noosa River en het 65 km lange strand maken van Cooloola in Great Sandy National Park een veelzijdig natuurlandschap. Het 56.600 ha grote park is niet alleen een reservaat voor lokale planten, diersoorten en meer dan 44% van Australiës vogelsoorten... het is ook de grootste zandmassa ter wereld. (ID: 143163)

Resort

Het eco camp werd in 2018 geopend en beschikt naast een camping ook over glamping tenten, groepsaccommodaties, vergaderruimtes, evenals een kiosk, bistro en bar. Dagelijks worden er boot- en kanotours naar de Noosa Everglades aangeboden (optioneel).

Ligging

aan Lake Cootharabe in Cooloola & Great Sandy National Park gelegen, op 30 km van Noosa Heads.

Accommodatie

5 Paperbark Tents met eigen douche/wc (meerdere in constructie). De tenten hebben harmonieuze kleuren en staan op vaste houten platformen. Ze beschikken over comfortabele bedden, elektrisch licht, plafondventilatie, een koelkast en een terras met zitmeubelen.

Tarieven voor deze accommodatie

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief: logies
Kinderen: geen korting.