Bloomfield Lodge

Ligging: Deze luxe wilderness lodge ligt aan de noordkant van het Daintree NP, op een heuvel met prachtig uitzicht over de oceaan bij Weary Bay. De lodge wordt omringd door het regenwoud. Vanaf Cairns is de lodge alleen per 4wd of vliegtuig bereikbaar.

Kamers: De 16 comfortabele kamers en bungalows bieden vanaf de veranda een prachtig uitzicht. De kamers en bungalows hebben een stijlvolle decoratie en zijn voorzien van telefoon, minibar, haardroger, thee & koffie zetter. De deluxe bungalows zijn ruimer en bieden prachtig uitzicht over de oceaan.

Faciliteiten: De lodge beschikt over een uitstekend restaurant, bar, zwembad, health entree met spa/massage, bibliotheek, wasserette, tourdesk en giftshop. De lodge heeft een eigen steiger, waarvandaan u visexcursies kunt maken. Vanuit de lodge kunt u een aantal mooie wandelingen maken door het regenwoud. Er worden excursies georganiseerd per boot over de Bloomfield River en naar het idyllische Hope Island en per 4wd naar de grotten met Aboriginal Rock Art (bij Leura), Cooktown, watervallen, meertjes (waar u kunt zwemmen) en bijzondere delen van het regenwoud in de omgeving.