Mt Borradaile Safari Camp

Ligging: Een bezoek aan het bekroonde Safari Camp van Max Davidson is een van de meest indrukwekkende ervaringen die u in Australië kan beleven. 700 km² ongerepte wildernis met meer dan 200 verschillende soorten exotische vogels, krokodillen en spectaculaire, tot 60.000 jaar oude rotstekeningen. Ver weg van de bewoonde wereld in een afwisselend landschap te midden van Arnhemland.

Kamers: de moderne cabins staan opgesteld rond het hoofdgebouw. Alle cabins zijn op palen gebouwd en voorzien van een vaste houten vloer, douche/wc en stroom. De grote muskietennetten aan de voorkant en de zijwanden zorgen voor een goede ventilatie. Standard cabins beschikken over twee aparte bedden, de iets grotere deluxe cabins over een tweepersoonsbed en bijkomend stoelen, tafel en kast.

Faciliteiten: het recent gerenoveerde safarikamp beschikt over een eigen landingsbaan, van waar u met een terreinwagen naar het kamp wordt gebracht. Het luchtige gemeenschappelijke gebouw is voorzien van een keuken, lounge, een kleine bibliotheek, bar en restaurant. Ernaast is eveneens een zwembad.