Australië Flycamper – Vrijheid ten top!

27 dagen inclusief vlucht met Qantas Airways, 2 hotelovernachtingen en 22 dagen camperhuur

Over de reis

Australië is zeer geschikt om op eigen gelegenheid te bereizen, bijvoorbeeld per camper. U kunt op campings midden in de natuur overnachten, vaak zelfs in de Nationale Parken. Met deze flycamper kunt u zelf uw route bepalen, alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.

In een oogopslag

 • 27 dagen inclusief vlucht met Qantas Airways
 • Hotel bij aankomst- en vertrek
 • 22 dagen camperhuur
Vanaf € 2.255 p.p.

Reisprogramma (wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - Australië.

’s Avonds vertrek vanaf Amsterdam via Dubai met Emirates en Qantas Airways naar uw bestemming in Australië. U kunt kiezen uit Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Brisbane, Cairns en Darwin. Afhankelijk van de route bestaat de mogelijkheid te vliegen met de A380.

Dag 3: Australië.

’s Morgens aankomst in Australië. U zorgt zelf voor uw transfer naar het hotel (tip: indien uw kamer nog niet beschikbaar is bij aankomst kunt u altijd uw bagage in bewaring geven, zodat u de stad in kunt gaan). Rest van de dag ter vrije besteding. 1 overnachting in een middenklasse hotel.

Dag 4: Australië.

’s Ochtends haalt u per taxi (niet inbegrepen) uw camper op bij het kantoor van Apollo Motorhomes. Over het algemeen liggen de depots van Apollo in de omgeving van de luchthaven. U tekent het huurcontract en krijgt uitleg omtrent het voertuig. Daarna ligt het onbekende zuidland 'Terra Australis' aan uw voeten.

Dag 5 - 24: Australië.

U heeft 22 dagen de tijd om Australië in uw eigen tempo te verkennen. Het is toegestaan met de camper in één richting te reizen. Zo kunt u bijvoorbeeld in Sydney met de reis beginnen en in Cairns eindigen of van Adelaide naar Brisbane rijden. U dient de route vooraf te bepalen. Bij het bepalen van uw route is het slim rekening te houden met de enorme klimaatverschillen tussen de diverse Staten van Australië. Voor het noorden van Australië, omgeving Broome, Darwin, Alice Springs, Cairns, en Whitsunday Islands ligt de beste periode tussen april en december. Voor het zuiden, Brisbane, Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth en Tasmanië is dit van oktober tot mei. In principe mag u in Australië vrij kamperen, maar dat betekent niet dat u overal zomaar mag gaan staan met uw camper. Zo mag u niet in de bebouwde kom vrij parkeren en ook niet in natuurparken. Op het terrein van particulieren - zoals bij boeren - mag u alleen kamperen nadat u vooraf goedkeuring heeft gevraagd van de eigenaar. Met het oog op uw comfort, het milieu-effect en de veiligheid adviseren we u zoveel mogelijk gebruik te maken van campings onderweg en in de prachtige nationale parken. Als Australië specialist informeren wij u graag verder omtrent de mogelijkheden.

Dag 25: Australië.

Vandaag levert u de camper voor 16.30 uur in bij het kantoor van Apollo Motorhomes naar keuze. U dient deze keuze bij het samenstellen van de reis aan ons door te geven. Het is niet mogelijk onderweg de keuze aan te passen. U verblijft de laatste nacht in Australië in een middenklasse hotel.

Dag 26: Australië - Amsterdam.

U zorgt zelf voor de transfer naar de luchthaven, vanwaar u met Qantas Airways en Emirates via Dubai of Azië terugvliegt naar Europa.

Dag 27: Amsterdam.

Aankomst in Amsterdam. Einde van een bijzonder reisavontuur. Optioneel bij te boeken: Apollo Value Pack t.w.v. € 408 per persoon waarbij de uitgebreide THE HIGH ROAD verzekering voor het voertuig inclusief is, en ook de onderkant, banden en de voorruit verzekerd zijn. Zie huurvoorwaarden of neem contact met ons op voor meer informatie. Let op: Beschikbaarheid van vluchten en camper zijn onder voorbehoud, wij raden u aan tijdig te reserveren. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de voordeligste boekingsklasse voor de vluchten; indien niet beschikbaar kunnen andere boekingsklassen gereserveerd worden tegen een toeslag. Bij het samenstellen van de offerte kijken wij de voordeligste campertarieven voor u na.

Bekijk volledige dagprogramma

Tarieven

U kunt een offerte voor deze reis met optionele excursies aanvragen. Geef uw voorkeuren door, zoals het hotel een excursies.

BijzonderhedenPrijs p.p.

Inclusief

 • Lijnvlucht in Economy Class met Qantas/Emirates van Amsterdam naar Australië, taksen en toeslagen t.w.v. € 630 p.p. (onder voorbehoud van wijzigingen)
 • 2 overnachtingen o.b.v. van logies, één bij aankomst en één bij vertrek
 • 22 dagen Apollo Motorhome naar keuze op basis van ongelimiteerde kilometers, volledige uitrusting incl. picknick tafel en 2 stoeltjes, extra bestuurders en een standaard verzekering met eigen risico van AUD 5000/7500 Het eigen risico wordt van uw creditcard afgeboekt (huurvoorwaarden zie pag. 34-34 en 56)
 • Verzorging van uw visum voor Australië
 • Reserveringskosten

Exclusief

 • Benzine, optionele verzekeringen, gasfles (AUD 25) en one way fee (AUD 165)
 • Persoonlijke uitgaven, maaltijden en excursies
 • Reisverzekeringen

Mogelijke accommodaties & campers voor uw rondreis Australië

Bay Village Tropical Retreat

Bay Village Tropical Retreat

Gelegen in een tropische tuin in het centrum van Cairns. Het resort beschikt over een uitstekend Balinees restaurant en een klein zwembad. Klik hier voor meer informatie.

Apollo Hitop Camper | Camper huren Australië

Apollo Hitop Camper

De praktische, populaire camper

De Apollo Hitop Camper is van alle gemakken voorzien en is de populairste 2-persoons camper in Australië.

Apollo Euro Tourer | camper huren Australië

Apollo Euro Tourer

De luxe 2-persoons camper

Ontdek de mooiste plekken van Australië met deze 2-persoons camper met douche en toilet en geniet volop van alle gemakken.