• Green Island, AustraliëAustralië Flydrive met Qantas Airways
 • Koala op Kangaroo Island, AustraliëAustralië Flydrive met Qantas Airways
 • Kewarra Beach, AustraliëAustralië Flydrive met Qantas Airways
 • Onderweg vanuit Kangaroo Island, AustraliëAustralië Flydrive met Qantas Airways
0 1 2 3

Australië Flydrive - geniet in uw eigen tempo

27-daagse rondreis Australië inclusief vlucht met Qantas Airways, 2 hotelovernachtingen en 22 dagen huurauto

Kaart en route van Australië Flydrive - geniet in uw eigen tempo

Australië is zeer geschikt wanneer op eigen gelegenheid te reizen, bijvoorbeeld per huurauto. U kunt zelf uw route bepalen - alleen het hotel bij aankomst en vertrek zijn voor u gereserveerd.

De aanbiedingen zijn op basis van internationale lijndienstvluchten van Qantas Airways. Deze luchtvaartmaatschappij behoort tot de beste ter wereld en biedt u tevens een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Met Qantas Airways vliegt afhankelijk van uw Australische bestemming via Dubai, Bangkok, Singapore en Kuala Lumpur naar Sydney, Cairns, Brisbane, Darwin, Melbourne, Adelaide en Perth. Kiest u voor de route via Dubai naar Sydney of Melbourne dan vliegt u in de nieuwe Airbus 380 van Qantas Airways. Codeshare vluchten met partner Emirates zijn tevens mogelijk.

Deze individuele reis (met vrijwel dagelijks vertrek) is gebaseerd op 2 samenreizende personen.


Hoogtepunten van deze reis

 • Bezoek een van de vele stranden in Sydney, waaronder het beroemde Bondi Beach
 • Spot krokodillen tijdens een cruise over de Adelaide river
 • Ga snorkelen in het Great Barrier Reef
 • Maak een coastal drive van Sydney naar Melbourne
 • Ontdek het culturele erfgoed van de aboriginals in de Blue Mountains
 • Bezoek de wijnproeverijen in Hunter Valley
 • Maak een zeiltocht langs de Whitsundays
   

Reisprogramma

(Wijzigingen voorbehouden)

Dag 1: Amsterdam - Australië

‘s Avonds vertrek vanaf Amsterdam naar London. Vanaf deze Europese gateway vertrekt u met Qantas Airways via Dubai of Azië naar uw bestemming in Australië. U kunt kiezen uit Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Brisbane en Cairns. Vliegen op Darwin is tegen een toeslag mogelijk. Codeshare vluchten met partner Emirates zijn tevens mogelijk.

Dag 2: Onderweg

U bent nog met het vliegtuig onderweg naar Australië.

Dag 3: Australië

‘s Morgens aankomst in Australië. U zorgt zelf voor uw transfer naar het hotel (tip: indien uw kamer nog niet beschikbaar is bij aankomst kunt u altijd uw bagage in bewaring geven zodat u de stad in kunt gaan). Rest van de dag ter vrije besteding. 1 overnachting in een middenklasse hotel.

Dag 4: Australië

’s Ochtends haalt u uw huurauto naar keuze op bij het kantoor van Hertz. De huurauto is op basis van Max Cover verzekering zonder eigen risico. Kijk voor de voorwaarden in onze brochure of neem contact met ons op. 

Dag 5 - 24: Australië

U heeft 22 dagen de tijd om Australië in uw eigen tempo te verkennen. Het is toegestaan met de huurauto in één richting te reizen. Zo kunt u bijvoorbeeld in Sydney met de reis beginnen en in Cairns eindigen of van Adelaide naar Brisbane rijden.

Dag 25: Australië

Vandaag levert u de huurauto voor 18.00 uur in bij uw Hertz kantoor naar keuze. U dient de afleverlokatie bij het samenstellen van de reis aan ons door te geven. Het is niet mogelijk onderweg uw keuze aan te passen. U verblijft de laatste nacht in Australië in een middenklasse hotel.

Dag 26: Australië - Amsterdam

U zorgt zelf voor de transfer naar de luchthaven vanwaar u met Qantas Airways via Dubai of Azië terug vliegt naar Londen. Codehsare vluchten met partner Emirates zijn tevens mogelijk.

Dag 27: Amsterdam

Aankomst in de Europese gateway Londen met aansluitende vlucht naar Amsterdam.

Uitbreiding en/of verlenging

De mogelijkheid bestaat vooraf voordelig binnenlandse vluchten bij te kopen met Qantas Airways. Interessant wanneer u de Flydrive wilt combineren met een bezoek aan andere delen van Australië.

5 dagen Red Center, Inclusief  3d/2n 4WD Camping Safari + 2 nachten Alice Springs Hotel + 2 binnenlandse vluchten vanaf € 830 p.p. Informeer naar de mogelijkheden, onze verkopers zijn u graag van dienst bij het samenstellen van uw reis.

Hotels en Resorts

In deze reis zijn de volgende accommodaties opgenomen:

Bay Village Tropical Retreat
 Cairns - Queensland - Australië
Goed middenklasse hotel met een persoonlijke service, gelegen in een tropische tuin in het centrum van Cairns. Slechts enkele minuten te voet naar de Esplanade en slechts 900 m van het stadscentrum. de 92 ruime kamers zijn comfortabel ingericht met airco, plafondventilator, douche, wc, telefoon, tv…
Travelodge Hotel Sydney
 Sydney - New South Wales - Australië
Dit middenklasse hotel ligt aan de rand van een winkelcentrum in de onmiddellijke nabijheid van Hyde Park, waardoor u gemakkelijk de talrijke bezienswaardigheden, de restaurants en de winkels te voet kunt bezoeken. Alle 406 kamers zijn modern ingericht en voorzien van airco, tv, telefoon, kleine…

Prijzen en reisdata

Reisdata: vrijwel dagelijks

  Hertz
A-ECAR
Hertz
S-SCAR
18.12.16 - 30.12.16 € 2.105 € 2.170
01.01.17 - 31.03.17 € 1.870 € 1.960
01.04.17 - 04.07.17 € 1.860 € 1.955
05.07.17 - 13.08.17 € 2.155 € 2.250
14.08.17 - 30.11.17 € 1.860 € 1.915
01.12.17 - 12.12.17 € 1.875 € 1.935
13.12.17 - 21.12.17 € 2.175 € 2.230
22.12.17 - 31.03.18 € 1.875 € 1.935

Vermelde prijzen zijn in euros per persoon en op basis van twee samenreizende personen.
Voor alleenreizenden geldt een toeslag.

 

Inclusief

 • Retourvlucht vanuit Amsterdam met Qantas Airways in economy class naar Sydney, Melbourne, Adelaide, Perth, Brisbane of Cairns.
 • 22 dagen huurauto van Hertz. De huurprijs is inclusief ongelimiteerde kilometers, lokale belasting, extra bestuurder, MAX Cover verzekering zonder eigen risico, gratis one way rental m.u.v. Perth en Adelaide (zie uitgebreide huurvoorwaarden pag. 52-53  in onze AU brochure 2017/18);
 • 2 hotelovernachtingen in een middenklasse hotel. Één bij aankomst en één bij vertrek, bijvoorbeeld in Park Regis City Centre Hotel (Sydney) of Bay Village Hotel (Cairns);
 • Luchthavenbelastingen en vluchttoeslagen, zoals veiligheids-, milieu- en brandstoftoeslagen (o.b.v. € 550 per persoon, wijzigingen voorbehouden);
 • Reserveringskosten en toeristenvisum Australië (3 maanden).

Exclusief

 • Persoonlijke uitgaven, maaltijden, excursies, uitrusting en lokale belastingen voor de huurauto (zie onze AU brochure of website), accommodatie onderweg [21 nachten], reisverzekeringen.

Let op

Beschikbaarheid van vluchten en huurauto zijn onder voorbehoud en afhankelijk van beschikbaarheid. De vermelde prijzen zijn gebasseerd op de voordeligste boekingsklasse voor de vluchten; indien niet beschikbaar kunnen andere boekingsklasse gereserveerd worden tegen een toeslag.

Terug naar boven