Australië reizen - Start uw reis naar Australië hier!

Land van contrasten

Ontdek het land ‘Down Under’, het land van contrasten. Het gigantische Australië is enorm veelzijdig en heeft voor iedereen wel wat te bieden. De grote diversiteit aan landschappen is precies wat reizen door Australië zo afwisselend maakt. Van de blauwste zee met haar zachte witte zandstranden naar ondoordringbare groene jungles en van overweldigende kale rode vlaktes, met de reusachtige heilige rots Uluru, tot aan de metropolen met bruisend stadsleven.

Niet alleen is het de spectaculaire natuur die het door Australië reizen bijzonder maakt, maar ook haar unieke wildlife zoals de hoppende kangoeroes, schattige koala’s, pluizige wombats en het kleurrijke en grootste koraalrif van de wereld maken Australië een reisbestemming om nooit meer te vergeten.

Overzichtspagina - Australië reizen voor iedereen

Om een goed beeld te krijgen van uw reis naar Australië hebben wij hier een overzichtspagina samengesteld met daarop verschillende informatieblokken over de diverse Australië reizen die wij aanbieden. De plaats bij uitstek om met de voorbereidingen voor uw reis naar Australië te beginnen! 

De informatieblokken nemen u mee naar de verschillende onderdelen waaruit uw reis bestaat: (binnenlandse) vluchten Australië, camperreizen Australië, auto huren Australië en natuurlijk de verschillende accommodaties die u in uw reis kunt opnemen. Tevens voorzien de informatieblokken u van algemene informatie, een overzicht van het aanbod aan Australië reizen en voorbeelden van verschillende routes voor rondreizen Australië. Praktische reisinformatie zoals bijvoorbeeld de beste reistijd, de vele verschillende bestemmingen die u tijdens uw reis door Australië aan kunt doen, maar ook informatie betreffende visa Australië.

Met onderstaande informatie bieden wij u een uitgebreid overzicht van de verschillende mogelijkheden waarop u uw reis helemaal naar wens kunt invullen. U kunt een goede inschatting maken van het benodigde budget, van de excursies die u in de reis op wilt nemen en de route waaruit uw persoonlijke Australië reis gaat bestaan.

Hoe u Australië ook wilt ontdekken, bij ons bent u voor álle Australië reizen aan het juiste adres. Mist u nog informatie? Laat het ons weten en wij vullen de missende informatie graag voor u in. Met Pacific Island Travel gaat u een onvergetelijke reis naar Australië tegemoet! U kunt gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen zodat u snel een idee heeft van de mogelijkheden.

Sydney Opera House | vakantie Australië

Vakantie in Australië

Rondreizen op maat naar 'Down Under'

Ga op avontuur naar Australië, het land dat zo veelzijdig is dat het voor ieder wat wils te bieden heeft.

Melbourne | rondreis Australië

Rondreis Australië

Complete rondreizen en meerdaagse tours

Hier vindt u zowel individuele rondreizen per camper of met de auto, maar ook groepsrondreizen zijn mogelijkheden bij Pacific Island Travel.

Uluru | rondreis Australië

Aanbiedingen Australië

Prachtige rondreizen in het unieke Australië

Onze reisspecialisten hebben prachtige rondreizen voor u samengesteld. Ontdek het Great Barrier Reef, de Great Ocean Road of de ongerepte Outback. Verken de natuur op Tasmanië of duik in het nachtleven van Sydney. Australië is voor iedereen een avontuur!

Apollo Camper | camper huren in Australië

Camper huren in Australië

Per camper door Australië cruisen

Wilt u een camper huren in Australië? Hier hebben wij, gecombineerd met praktische informatie, de verschillende verhuurders met verschillende typen campers voor u op een rijtje gezet.

Auto bij Uluru | Auto huren in Australië

Auto huren in Australië

Per auto door Australië touren

Verblijf in comfortabele accommodaties in Australië en rij met een auto door de schitterende natuur van Australië.

Longitude 131 Uluru | Hotel in Australië

Hotels, appartementen en lodges

Hotels, appartementen, Lodges en meer

De verscheidenheid aan accommodaties in Australië is zeer groot en er is voor iedereen wel een leuke accommodatie te vinden.

Kinderen in Australië | vakantie Australië

Australië met kinderen

Rondreis naar Australië met kinderen

Ontdek Australië op een ontspannen manier samen met je kinderen en laat ze op avontuur gaan al snorkelend op het Great Barrier Reef of per 4WD naar Fraser Island. Alles is mogelijk!

Wijngaard South Australia | Selfdrive Australië

Selfdrives

Routes door Australië

Tijdens een individuele rondreis zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt en leggen wij alles voor u vast wat u wenst, zodat u onderweg geen kostbare tijd verdoet.

Ayers Rock | Vakantie Australië

Algemeen

Geschiedenis, bevolking, cultuur en klimaat

Informatie over de Australische Aboriginals en het ontstaan van de eerste bewoners op dit prachtige continent leest u hier.

Kakadu National Park | beste reistijd Australië

Beste reistijd Australie

Wat is de beste reistijd voor Australië?

Wanneer u nu op zoek bent naar cultuur, natuur, rust, strand, regenwoud of woestijn er is altijd een juiste reisperiode voor de gebieden in Australië.

Brisbane luchthaven | binnenlandse vluchten Australië

Vluchten Australië

Binnenlandse vluchten Australië

Wanneer de afstanden te groot zijn om te rijden is het heel gemakkelijk om een binnenlandse vlucht te nemen om tijd te besparen.

Sydney | Vakantie Australië

Bestemmingen

Bestemmingsoverzicht Australië, per staat

Geen idee waar u heen wilt in Australië? Hier vindt u de verschillende staten, steden en gebieden in Australië. Het is een gigantisch groot land dus wij helpen u graag in het maken van een keuze.

Treinen Australië

Treinen

Treinreizen in Australië

Verken het prachtige land per trein door bijvoorbeeld de Indian Pacific te nemen of de Ghan die dwars door de Outback reist en geniet volop van alle comfort aan boord.

Kangoeroe in Australië | vakantie Australië

Reisinformatie Australië

Praktische reisinformatie voor 'Down Under'

Betaalmiddelen, vaccinaties, elektriciteit, feestdagen, fooien en nog veel meer handige informatie voor uw reis naar Australië.

Cruises Australië

Cruises

Per cruise door Australië

Australië telt een groot aantal eilanden waar je per voertuig niet kunt komen en dan boek je heel gemakkelijk een cruise naar de gebieden.

Blue Mountains | Excursies Australië

Excursies

Op excursie naar de bezienswaardigheden

Beleef alle attracties en hoogtepunten door het boeken van een excursie en laat je begeleiden tijdens de tour wanneer je bijvoorbeeld zelf geen zin hebt om te rijden.

Visa Australië

Visa Australië

Hoe kunt u een visum voor Australië aanvragen?

Hier vindt u informatie over het toeristenvisum voor Australië. Pacific Island Travel maakt het toeristenvisum, bij boeking van een reis naar Australië, kosteloos voor u in orde.

Reis Australië boeken

Wilt u uw reis naar Australië boeken? Onze reisspecialisten staan voor u klaar om uw wensen te bespreken en een offerte voor uw reis op maat samen te stellen. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of een offerteaanvraag sturen, wij nemen dan graag contact met u op.