Vakantie Oostelijke USA - Amerika

In het oosten van de Verenigde Staten liggen de steden New York, Boston, Philadelphia en Washington DC. Dit gedeelte van Amerika werd 300 jaar geleden als eerste gekolonialiseerd door Europese immigranten. Langs de oostkust loopt een gebergte - de Appelachen - waar enkele natuurparken te vinden zijn.

Ten noorden van New York liggen de Niagara watervallen, die u zowel vanuit het zuiden (USA) als het noorden (Canada) kunt bezoeken.

De oostkust van de USA is een favouriete vakantiebestemming voor Nederlanders, vooral een stadsbezoek aan New York op weg naar de westkust en Hawaii is erg populair.

Het uitgestrekte centrale deel van de Verenigde Staten bestaat uit een vruchtbaar landbouwgebied, dat wordt doorsneden door rivieren als de Missouri, Mississippi en de Ohio. U vindt er de music-capitals Nashville (country & western), New Orleans (dixieland jazz) en Chicago (blues).

De afstanden zijn enorm, maar de landschappen wisselen elkaar. Het merengebied in het noorden, moerasland in het zuiden, woestijn en bergen in het westen. Het leven in New Orleans is rustig en aangenaam.

Het zonnige klimaat, het ruime aanbod van restaurants en entertainment en de easy going mentaliteit van de bewoners maken een verblijf in de stad tot een feest. Of wat dacht u van een cruise met een Steamboat over de Mississippi rivier?

Weersomstandigheden

kadertekst

Voor meer regionale informatie over de oostelijke USA, ga naar:

terug naar boven

Hoogtepunten van Oostelijke USA

Onderstaand vindt u een overzicht van diverse hoogtepunten van Oostelijke USA.


Reizen naar Amerika

Wij hebben voor u de volgende reizen naar Amerika geselecteerd:


Las Vegas en Hawaii
12 dagen vakantie Hawaii en Las Vegas inclusief vlucht met United Airlines vanaf Amsterdam
Een unieke combinatie van de gokstad bij uitstek Las Vegas en de door wuivende palmen omzoomde stranden van Hawaii. In Vegas kunt u niet alleen gokken, er zijn tal van interessante shows die u kunt bezoeken. In Hawaii is het tijd voor ’puur genieten’ en dan hebben wij het niet alleen over de prachtige stranden en de blauwe wateren van de grootste oceaan ter wereld. Hawaii heeft een heerlijk relaxt sfeertje en een indrukwekkende natuur. Slapende en actieve vulkanen, lavastromen, rijstvelden, jungle, een spectaculaire canyon en messcherpe zee kliffen u treft het allemaal op deze bijzondere eilandengroep.
Al vanaf € 1680,- per persoon
Supersaver Hawaii en Amerika
25 dagen Hawaii en Amerika incl. vlucht met United Airlines, 9 hotelovernachtingen en 3 weken huurauto
25 Dagen Californië en 1 eiland naar keuze in Hawaii. Het westelijk deel van de Verenigde Staten is het meest gevarieerd in landschap en biedt een keur aan attracties en bezienswaardigheden. Een rondreis per huurauto is een uitstekende manier om een indruk te krijgen van dit gebied (voor een routevoorbeeld zie selfdrives in de USA). En wat is heerlijker dan daarna nog een weekje uitrusten en genieten op een subtropisch Hawaiiaans eiland.
Al vanaf € 2265,- per persoon
Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)
15 dagen Washington en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 12 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 15 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in Washington DC.
al vanaf € 2345,- per persoon
New York en Hawaii (Oahu en Maui)
16 dagen New York en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 16 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in New York.
Al vanaf € 2810,- per persoon

Hotels en Resorts in Oostelijke USA

Een selectie van de hotels en resorts in Oostelijke USA:

Er zijn geen hotels gevonden.


Vervoer in Amerika

Voor informatie over vervoer in Amerika verwijzen wij u graag door naar onze uitgebreide Amerika-pagina.

Terug naar boven