• Vakantie Amerika - Autohuur
  • Vakantie Amerika - Autohuur
0 1

Vakantie Amerika - Autohuur

Huurauto's in Amerika! Uw droomreis, onze specialiteit!

Amerika is bij uitstek geschikt om per huurauto te verkennen. Het wegennet is prima verzorgd, richtingen en bezienswaardigheden staan duidelijk aangegeven en het verkeer is veilig.

Voor autoverhuur in Amerika en op Hawaii werken we samen met Alamo. Dit is de grootste en beste autoverhuurder in Amerika en Hawaii met verhuurdepots in alle staten en op bijna alle eilanden. De huurauto's zijn van het nieuwste model (nooit ouder dan 9 maanden) en standaard voorzien van airconditioning, automatische versnelling, airbag, stuurbekrachting en AM/FM radio.

Ook de Amerikaanse auto's worden steeds compacter. We adviseren u na te gaan of de bagageruimte in de auto van uw keuze toereikend is voor de koffers die u wilt meenemen. Het is voordeliger vooraf een grotere auto te reserveren dan ter plaatse. Het huurtarief wordt bepaald aan de hand van het autotype, het aantal huurdagen (24-uurs periode) en het gewenste verzekeringspakket.

Om in de Verenigde Staten te mogen rijden moet u beschikken over een geldig Nederlands rijbewijs. De minimum leeftijd is 21 jaar. Bij het afhalen van de huurauto wordt gevraagd naar uw creditcard. In Amerika gelden andere verkeersregels dan in Europa, de folders van de verhuurmaatschappij informeren u hierover (bij afhalen van de huurauto te verkrijgen).

Auto huren Amerika


Terug naar boven