Vakantie Scottsdale - Amerika

Ofschoon Phoenix een grote keuze aan hotels heeft, slapen de meeste toeristen in het nabijgelegen Scottsdale. Hier staan veel moderne luxe hotels met uiteraard zwembad. Scottsdale heeft een flink aantal golfbanen, alles is heel ruim opgezet. In het centrum langs 5th Avenue, Main en 3rd Street zijn antiek en kunstwinkels. Ook is er een ruime keus aan indiaans zilverwerk, schilderijen & leren riemen.

Op donderdagavond is er regelmatig open huis, met een hapje en drankje loop je van winkel naar winkel.

Bij Civic Center aan Main/Brown ligt de Mall, geen winkelcentrum maar een park met gazons, fonteinen, een rozentuin en het Center of the Arts, gemeentehuis en de bibliotheek.

Aan Camelback/Scottsdale Rd ligt de grote Fashion Square Mall met 225 winkels en eetgelegenheden, meerdere bioscopen en volop parkeerruimte.

Langs Hayden Rd (straat achter Scottsdale Rd) ligt een lang uitgebreid park -de Indian Bend Wash- waar u prima kunt fietsen, skaten, hardlopen, golfen of barbecuen.

In Noord Scottsdale staat het El Pedregal, een winkelcentrum in Mexicaanse sfeer en de dependance van het Heard Museum.

Aan North Scottsdale Rd staat Rawhide Western Town, een steakhouse en saloon met winkeltjes, een klein museum & een westernshow.

[Titel Kader]

[Tekst Kader]

Hoogtepunten van Scottsdale zijn:

Hoogtepunten van Scottsdale

Onderstaand vindt u een overzicht van diverse hoogtepunten van Scottsdale.


Titel

Tekst

Reizen naar Amerika

Wij hebben voor u de volgende reizen naar Amerika geselecteerd:


Las Vegas en Hawaii
12 dagen vakantie Hawaii en Las Vegas inclusief vlucht met United Airlines vanaf Amsterdam
Een unieke combinatie van de gokstad bij uitstek Las Vegas en de door wuivende palmen omzoomde stranden van Hawaii. In Vegas kunt u niet alleen gokken, er zijn tal van interessante shows die u kunt bezoeken. In Hawaii is het tijd voor ’puur genieten’ en dan hebben wij het niet alleen over de prachtige stranden en de blauwe wateren van de grootste oceaan ter wereld. Hawaii heeft een heerlijk relaxt sfeertje en een indrukwekkende natuur. Slapende en actieve vulkanen, lavastromen, rijstvelden, jungle, een spectaculaire canyon en messcherpe zee kliffen u treft het allemaal op deze bijzondere eilandengroep.
Al vanaf € 1680,- per persoon
Supersaver Hawaii en Amerika
25 dagen Hawaii en Amerika incl. vlucht met United Airlines, 9 hotelovernachtingen en 3 weken huurauto
25 Dagen Californië en 1 eiland naar keuze in Hawaii. Het westelijk deel van de Verenigde Staten is het meest gevarieerd in landschap en biedt een keur aan attracties en bezienswaardigheden. Een rondreis per huurauto is een uitstekende manier om een indruk te krijgen van dit gebied (voor een routevoorbeeld zie selfdrives in de USA). En wat is heerlijker dan daarna nog een weekje uitrusten en genieten op een subtropisch Hawaiiaans eiland.
Al vanaf € 2265,- per persoon
Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)
15 dagen Washington en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 12 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 15 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in Washington DC.
al vanaf € 2345,- per persoon
New York en Hawaii (Oahu en Maui)
16 dagen New York en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 16 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in New York.
Al vanaf € 2810,- per persoon

Hotels en Resorts in Scottsdale

Een selectie van de hotels en resorts in Scottsdale:

Er zijn geen hotels gevonden.


Vervoer in Amerika

Voor informatie over vervoer in Amerika verwijzen wij u graag door naar onze uitgebreide Amerika-pagina.

Terug naar boven