• Vakantie Amerika - Aanbiedingen
  • Vakantie Amerika - Aanbiedingen
  • Vakantie Amerika - Aanbiedingen
  • Vakantie Amerika - Aanbiedingen
  • Vakantie Amerika - Aanbiedingen
  • Vakantie Amerika - Aanbiedingen
  • Vakantie Amerika - Aanbiedingen
0 1 2 3 4 5 6

Vakantie Amerika - Aanbiedingen

Reisaanbiedingen en specials voor reizen naar Amerika! Uw droomreis, onze specialiteit!

Reizen naar Amerika en Hawaii

Wij hebben voor u de volgende reizen naar Amerika en Hawaii geselecteerd:

10 dagen Waikiki Beach - Hawaii
10 dagen Waikiki Beach - Hawaiii, inclusief vlucht met United Airlines en 7 hotelovernachtingen
Zin in een korte strandvakantie en Hawaii staat nog op de verlanglijst, zoek dan niet verder. Waikiki Beach is een van de beroemdste stranden ter wereld en biedt u naast haar schitterende stranden ook een prachtige natuur en een bruisend uitgaansleven. Met deze 10-daagse Waikiki Beach reis, hoeft u zich geen moment te vervelen.
Al vanaf € 1580,- per persoon
Las Vegas en Hawaii
12 dagen vakantie Hawaii en Las Vegas inclusief vlucht met United Airlines vanaf Amsterdam
Een unieke combinatie van de gokstad bij uitstek Las Vegas en de door wuivende palmen omzoomde stranden van Hawaii. In Vegas kunt u niet alleen gokken, er zijn tal van interessante shows die u kunt bezoeken. In Hawaii is het tijd voor ’puur genieten’ en dan hebben wij het niet alleen over de prachtige stranden en de blauwe wateren van de grootste oceaan ter wereld. Hawaii heeft een heerlijk relaxt sfeertje en een indrukwekkende natuur. Slapende en actieve vulkanen, lavastromen, rijstvelden, jungle, een spectaculaire canyon en messcherpe zee kliffen u treft het allemaal op deze bijzondere eilandengroep.
Al vanaf € 1680,- per persoon
Supersaver Hawaii en Amerika
25 dagen Hawaii en Amerika incl. vlucht met United Airlines, 9 hotelovernachtingen en 3 weken huurauto
25 Dagen Californië en 1 eiland naar keuze in Hawaii. Het westelijk deel van de Verenigde Staten is het meest gevarieerd in landschap en biedt een keur aan attracties en bezienswaardigheden. Een rondreis per huurauto is een uitstekende manier om een indruk te krijgen van dit gebied (voor een routevoorbeeld zie selfdrives in de USA). En wat is heerlijker dan daarna nog een weekje uitrusten en genieten op een subtropisch Hawaiiaans eiland.
Al vanaf € 2265,- per persoon
Hawaii Makai reis (Oahu, Maui en Hawaii)
16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Maui, Big Island Hawaii) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
Islandhoppen is de ideale manier om de Hawaiianse eilanden te verkennen. De Makai reis combineert de bekendste eilanden Oahu, Maui en Big Island Hawaii met elkaar. Bij deze reis hebben wij basic 2-3 sterren hotels voor u aangehouden. Stelt u niet te veel eisen aan uw verblijf en gebruikt u de kamer alleen om te slapen dan is deze reis perfect voor u! Gaat de voorkeur uit naar meer comfort kijk naar onze Aloha Reis.
Al vanaf € 2310,- per persoon
Washington DC en Hawaii (Oahu en Maui)
15 dagen Washington en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 12 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 15 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in Washington DC.
al vanaf € 2345,- per persoon
Hawaii Makuku reis (Oahu, Kauai en Maui)
16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Daarna door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Kauai en Maui. Op de buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op de beste locaties.
Al vanaf € 2490,- per persoon
Hawaii Aloha reis (Oahu, Maui en Big Island)
16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Maui en Big Island) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst neemt u op eigen gelegenheid een transfer naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Vervolgens reist u door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Maui en de Big Island Hawaii. Op de buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op goede locaties.
Al vanaf € 2510,- per persoon
Hawaii Hula reis (Oahu, Kauai en Big Island)
16 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai en Big Island) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst gaat u op eigen gelenheid naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Daarna door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Kauai en de The Big Island Hawaii. Op de buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op de beste locaties.
Al vanaf € 2560,- per persoon
New York en Hawaii (Oahu en Maui)
16 dagen New York en Hawaii (Oahu en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 13 hotelovernachtingen en huurauto
De Hawaiiaanse eilanden vormen door de prachtige natuur en het aangename klimaat een ideale vakantiebestemming. De eilanden liggen midden in de Stille Oceaan. Hawaii is een archipel van honderden vulkanische eilanden die zich uitstrekt over een gebied groter dan Europa. Tijdens deze 16 daagse reis bezoekt u de eilanden Oahu en Maui en combineert u Hawaii met een 'City' stopover in New York.
Al vanaf € 2810,- per persoon
Hawaii Leilani reis (Oahu,Kauai,Hawaii,Maui)
21 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai, Big Island Hawaii en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 18 hotelovernachtingen en huurauto
Islandhoppen is de ideale manier om de Hawaiiaanse eilanden te bezoeken. De Leilani reis combineert de vier bekendste eilanden, Oahu, Maui, Kauai en Big Island Hawaii met elkaar. Bij deze reis hebben wij basic 2-3 sterren hotels voor u aangehouden. Stelt u niet te veel eisen aan uw verblijf en gebruikt u de kamer alleen om te slapen dan is deze reis perfect voor u! Gaat de voorkeur uit naar meer comfort kijk naar onze Lono Reis.
Al vanaf € 2845,- per persoon
Hawaii Lono reis (Oahu, Kauai, Hawaii, Maui)
21 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Kauai, Big Island Hawaii en Maui) incl. vlucht met United Airlines, 18 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst gaat u op eigen gelegenheid naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Daarna door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Kauai, Maui en de The Big Island Hawaii. Op de buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op de beste locaties.
Al vanaf € 3190,- per persoon
Hawaii Pele reis (alle Hawaiiaanse eilanden)
24 daagse vakantie Hawaii (Oahu, Molokai, Maui, Kauai en Big Island Hawaii) incl. vlucht met United Airlines, 21 hotelovernachtingen en huurauto
Op de eerste dag vliegt u vanaf Amsterdam na overstap direct door naar Oahu, het hoofdeiland van Hawaii. Bij aankomst gaat u op eigen gelenheid naar uw hotel. De volgende twee dagen kunt u de vele bezienswaardigheden op Oahu ontdekken. Daarna door naar de rustige buiteneilanden, om zo lang mogelijk lekker te genieten van de schitterende natuur. U verblijft vijf nachten op resp. Maui, Kauai en de The Big Island Hawaii en 3 nachten op Molokai. Op deze buiteneilanden heeft u steeds een huurauto tot uw beschikking. Net als in Waikiki verblijft u steeds in uitstekende hotels en op de beste locaties.
Al vanaf € 3740,- per persoon
Sympfonie - Hawaii, Samoa, Tonga en Fiji
29 dagen inclusief vlucht vanaf Amsterdam
Puur genieten dat is de essentie van de Stille Zuidzee Sympfonie! U combineert in 29 dagen een bonte mix van eilanden. Van de beroemde surfstranden op Hawaii tot de authentieke Polynesische cultuur op Samoa en van de Blue Lagoon op Fiji tot zwemmen met walvissen in het Koninkrijk Tonga.
Al vanaf € 7065,- per persoon
Terug naar boven