• Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
  • Vakantie Nieuw-Zeeland
0 1 2 3 4 5

Vakantie Nieuw-Zeeland? | Boek uw rondreis via PIT

Tips voor uw vakantie Nieuw-Zeeland!

Nieuw-Zeeland Flydrive

best seller

27 daagse Nieuw-Zeeland vakantie al vanaf

€ 1.980

per persoon

Nw-Zeeland Flycamper

27 daagse Nieuw-Zeeland vakantie al vanaf

€ 1.820

per persoon

StilleZuidzee Droomreis

32 daagse combi Nieuw-Zeeland & Stille Zuidzee vakantie al vanaf

€ 2.960

per persoon

Bekijk alle reizen naar Nieuw-Zeeland


Kaart van Nieuw-Zeeland

Heeft u interesse in een vakantie naar Nieuw-Zeeland? Dan helpen de specialisten van Pacific Island Travel u graag. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van vakanties en reizen naar Nieuw-Zeeland. Bij het boeken van uw rondreis door Nieuw-Zeeland bent u bij Pacific Island Travel altijd verzekerd van persoonlijk advies, een goede service, hoge kwaliteit en voordelige prijzen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor de rondreizen door Nieuw-Zeeland? Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie over uw vakantie in Nieuw-Zeeland via Pacific Island Travel.

Activiteiten tijdens uw vakantie in Nieuw-Zeeland

Aotearoa - het land van de lange witte wolk - Nieuw-Zeeland voor de Maori's. Nieuw-Zeeland is het meest zuidwestelijke deel van Polynesië en bestaat uit twee hoofdeilanden. Dit zijn het Noordereiland en het Zuidereiland en een aantal kleine eilandjes. Beide hoofdeilanden worden gescheiden door Cook Strait, dat op het smalste punt 20 km breed is. Het is een land van ongelofelijke contrasten waar een enorme verscheidenheid aan mogelijkheden en bezienswaardigheden aanwezig zijn. Zo kunt u tijdens uw rondreis door Nieuw-Zeeland uitstekend kamperen, golfen, bergbeklimmen, mountainbiken, skiën, snowboarden. Ook kunt u tijdens uw vakantie in Nieuw-Zeeland heerlijk wandelen, wildwatervaren, windsurfen en vissen. Deze activiteiten zijn slechts enkele voorbeelden van de talrijke activiteiten die u tijdens uw reis door Nieuw-Zeeland kunt ondernemen.

Rondreizen door Nieuw-Zeeland volledig op maat verzorgd

Pacific Island Travel is in 2016 door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot de nummer 1 in de Specialistische-reisorganisatiebranche. Hierdoor weet u zeker dat u voor een vakantie naar Nieuw-Zeeland bij Pacific Island Travel aan het juiste adres bent. Wij kunnen uw rondreis door Nieuw-Zeeland volledig op maat verzorgen. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij alle gebieden van dit prachtige land uitstekend, waardoor wij u tijdens uw rondreis langs alle mooie plekjes kunnen leiden.

Regionale informatie over Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland bestaat uit verschillende regio's die u tijdens uw rondreis kunt bezoeken. Hieronder vindt u alle regionale informatie over Nieuw-Zeeland.


Algemene en praktische reisinformatie over Nieuw-Zeeland

Vakantie in Nieuw-Zeeland? Neem contact met ons op voor een mooie rondreis!

Wilt u meer informatie over het boeken van uw vakantie in Nieuw-Zeeland? Neem dan contact op met de rondreis specialisten van Pacific Island Travel. U kunt onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven dagelijks bereiken tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Wij helpen u graag met het boeken van de mooiste rondreizen, zodat uw vakantie in Nieuw-Zeeland een groot succes wordt!

Terug naar boven